lists.openwall.net   lists  /  announce  owl-users  owl-dev  john-users  john-dev  passwdqc-users  yescrypt  popa3d-users  /  oss-security  kernel-hardening  musl  sabotage  tlsify  passwords  /  crypt-dev  xvendor  /  Bugtraq  Full-Disclosure  linux-kernel  linux-netdev  linux-ext4  PHC 
Open Source and information security mailing list archives
 
Hash Suite: Windows password security audit tool. GUI, reports in PDF.
[<prev] [next>] [day] [month] [year] [list]
Date:	Thu, 15 Mar 2007 01:27:55 +0000
From:	"young dave" <hidave.darkstar@...il.com>
To:	"Benjamin Herrenschmidt" <benh@...nel.crashing.org>
Cc:	linux-kernel@...r.kernel.org, linuxppc-dev@...abs.org
Subject: Re: PROBLEM: 2.6.20-1 not working on ibook g4 (BUG/Oops)

>2007/3/13, Benjamin Herrenschmidt <benh@...nel.crashing.org>:
> On Tue, 2007-03-13 at 01:49 +0000, young dave wrote:
> > Hi,
> > I have tested on my mac mini g4.
> >
> > The 2.6.21-rc2 will cause oops like the above post.
> >
> > And for the new 2.6.21-rc3-git7 , the kernel load ok,  penguin pixmap
> > appears, but then it stopped, there's no error messages also.
>
> -rc3 should have the bug fixed... it might be something else wrong. Have
> you use a pmac32_defconfig ?
>
> Ben.

Hi,
I have tested the pmac32_defconfig, make menuconfig , and there's some warnings:

.config:380:warning: trying to assign nonexistent symbol IP_NF_TARGET_TCPMSS
.config:808:warning: trying to assign nonexistent symbol IEEE1394_OUI_DB
.config:811:warning: trying to assign nonexistent symbol IEEE1394_EXPORT_FULL_AP
I
.config:1308:warning: trying to assign nonexistent symbol BACKLIGHT_DEVICE
.config:1310:warning: trying to assign nonexistent symbol LCD_DEVICE
.config:1461:warning: trying to assign nonexistent symbol USB_BANDWIDTH
.config:1464:warning: trying to assign nonexistent symbol USB_MULTITHREAD_PROBE
.config:1476:warning: trying to assign nonexistent symbol USB_OHCI_BIG_ENDIAN
.config:1734:warning: trying to assign nonexistent symbol ZISOFS_FS
.config:1894:warning: trying to assign nonexistent symbol IOMAP_COPY
.config:1920:warning: trying to assign nonexistent symbol DEBUG_RWSEMS

Then I modified the config file, But still can't boot , just stopped,
and the keyboard is active,  it seems the kernel is running, but
there's no init messages.

I don't know why, the distribution I used is Yellowdog 4.0. the
original 2.6.17 is just ok.

Could you please help to check the configs?

Thanks.

Download attachment "config" of type "application/octet-stream" (41209 bytes)

Powered by blists - more mailing lists