lists.openwall.net   lists  /  announce  owl-users  owl-dev  john-users  john-dev  passwdqc-users  yescrypt  popa3d-users  /  oss-security  kernel-hardening  musl  sabotage  tlsify  passwords  /  crypt-dev  xvendor  /  Bugtraq  Full-Disclosure  linux-kernel  linux-netdev  linux-ext4  linux-hardening  linux-cve-announce  PHC 
Open Source and information security mailing list archives
 
Hash Suite: Windows password security audit tool. GUI, reports in PDF.
[<prev] [next>] [day] [month] [year] [list]
Date:	Fri, 15 Oct 2010 10:44:45 -0700 (MST)
From:	Kevin Brown <feedback@...etchfz.com>
To:	undisclosed-recipients:;
Subject: Z: pan Kevin Brown

………………………………………………………

Dobrý den, příteli, 
Já jsem pan Kevin Brown manažer Účetnictví / Audit ministerstva NatWest banky Harlsden, North West London, Anglie. Kontaktoval jsem si, co se týká podnikání návrh, který bude mít obrovský přínos pro nás oba a méně privilegované ty. Být manažerem účetního / auditu Greater London Krajský úřad jsem zjistil, součet £ 15,000,000.00 GBP (patnáct milionů britských liber šterlinků) na účtu, které patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků Pozdní Pan Moises Saba Masrího. On byl židovský obchodní magnát z Mexika, který zemřel v zřícení vrtulníku na začátku letošního roku. 

Pan Saba byl 47-roky-starý, když obě jeho manželky, jeho jediný syn Avraham (Albert) a jeho dcera-v-právo zemřel v zřícení vrtulníku. 

Můžete získat více informací, pokud jde o pád a smrt našeho pozdě zákazníka pana Mojžíše Saba na adresu webových stránkách níže: 

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3832556,00.html 

Volba Vás kontaktovat vzbudil z geografické povahy, kde žijete, zejména vzhledem k citlivosti na transakce a důvěrnost zde. Nyní náš bankovní bylo čekání na některý z příbuzných přijde-až k tvrzení, dědictví fondu, ale bohužel veškeré úsilí má být neplatné. Já osobně jsem byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným ani nejbližším příbuzným pana Saba. Na tomto jde, mám usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / bude příjemce na zemřelého tak, že výtěžek z tohoto účtu oceněn na ₤ 15 milionů britských librách být vyplacena na vás. 

To bude vyplacena, nebo sdílená v těchto procent 60% pro mě a 40% na vás. Mám zajištěné veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity k zálohování toto tvrzení se chystáme dělat. Vše, co potřebujete, je nahrát vaše jména na dokumenty a legalizovat u britského Nejvyššího soudu za účelem prokázání vás oprávněný příjemce. Všechny Žádám nyní je vaše upřímná Co-operace, důvěrnosti a důvěry k tomu, aby nás vidět tuto transakci prostřednictvím. Já vám zaručit 100% úspěšnost a že tato obchodní transakce budou provedeny v rámci působnosti práva a také chránit vás z jakéhokoli porušení smlouvy. 

Uveďte, prosím, mi následující, jak jsme 7 pracovních dní spustíme ji projít: 
1. Vaše celé jméno 
2. Telefonní číslo 
3. Kontaktní adresa 
4. Věk 
5. Pohlaví 
6. Povolání 

S prošla metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, že vás najdou tento návrh zajímavý. Prosím o Vaše potvrzení této zprávy a naznačuje váš zájem budu vám poskytne bližší informace je. 
Váš souhlas s tímto e-mailu a obchodní návrh bude vysoce ocenil. 
S pozdravem, 


Pan Kevin Brown 
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@...r.kernel.org
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/

Powered by blists - more mailing lists

Powered by Openwall GNU/*/Linux Powered by OpenVZ