lists.openwall.net   lists  /  announce  owl-users  owl-dev  john-users  john-dev  passwdqc-users  yescrypt  popa3d-users  /  oss-security  kernel-hardening  musl  sabotage  tlsify  passwords  /  crypt-dev  xvendor  /  Bugtraq  Full-Disclosure  linux-kernel  linux-netdev  linux-ext4  linux-hardening  linux-cve-announce  PHC 
Open Source and information security mailing list archives
 
Hash Suite: Windows password security audit tool. GUI, reports in PDF.
[<prev] [next>] [day] [month] [year] [list]
Date:	Sun, 15 Apr 2012 01:51:51 +0100 (BST)
From:	Miss Diane Ghislain <cmsfrgndpt@...oo.fr>
To:	undisclosed recipients:;
Subject: Ahoj miláčku,

Ahoj miláčku,

Doplňující dne na vás, prosím, omluvte mě, jestli jsem zasahovat do vašeho soukromí, jmenuji se Miss Diane Ghislain, věk 24, výška 5 ft 11 palců, hmotnost 61, já jsem jediná dcera pozdní pana Donalda Ghislai z Abidžanu, pobřeží slonoviny v západní Africe, můj otec byl obchodní magnát a politik. Pozoroval jsem si důležitá osobnost, než jsem se do mé mysli vás kontaktovat. Prosím, budu chtít vědět více o vás, protože jsem u sebe nějaké finanční prostředky, které budu rád, že investovat do dobrého obchodu tam ve vaší zemi. Přeji vám mohl být upřímný ke mně tak, že můžu jít do této investice s vámi mé vlastní a budu také muset vaše dobré rady.

Za prvé, já chtěl vědět, co děláte pro bydlení, nezapomeňte si mě zaujalo, že byl důvod, proč bych se s vámi na prvním místě. Budeme vědět víc sami, jak jsme spolu komunikovat.

Děkujeme za pochopení v naději, že to slyším od vás brzy.

Z mého srdce
Slečna Diane Ghislain


Hello dear,

Complement of the day to you, please pardon me if i interfere into your privacy, my name is Miss Diane Ghislain, Age 24, height 5 ft 11 inches, weight 61, i am the only daughter of Late Mr. Donald Ghislai from ABIDJAN, Ivory Coast in west Africa, my father was a business tycoon and a politician. I observed you are an important personality before i made up my mind to contact you. Please i will like to know more about you because i have with me some funds which i will like to invest in a good business over there in your country. I wish you could be honest to me so that i can go into this investment with you by my self and i will also need your good advices.

First of all, I will like to know what you do for a living; remember you caught my attention that was why i contacted you in the first place. We will know ourselves more as we communicate along.

Thanks for your understanding, hoping to hear from you soon.

>From my heart,
Miss Diane Ghislain
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@...r.kernel.org
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/

Powered by blists - more mailing lists

Powered by Openwall GNU/*/Linux Powered by OpenVZ