lists.openwall.net   lists  /  announce  owl-users  owl-dev  john-users  john-dev  passwdqc-users  yescrypt  popa3d-users  /  oss-security  kernel-hardening  musl  sabotage  tlsify  passwords  /  crypt-dev  xvendor  /  Bugtraq  Full-Disclosure  linux-kernel  linux-netdev  linux-ext4  linux-hardening  linux-cve-announce  PHC 
Open Source and information security mailing list archives
 
Hash Suite: Windows password security audit tool. GUI, reports in PDF.
[<prev] [next>] [day] [month] [year] [list]
Date:	Sun, 10 Feb 2013 11:33:30 -0430 (VET)
From:	"Sir. Michel Weiner" <lquintero1@...fa.edu.ve>
To:	undisclosed-recipients:;
Subject: Od pane. Michael Weiner

Od pane. Michael Weiner
Harlesden, North West
Londýn
 
Vážení přítele.
 
Já jsem pan Michael Weiner z Harlesden, North West London, tady v Anglii. Pracuji pro UBS Investment Bank londýnské pobočky. Píši vám z mé kanceláře a já mám návrh, který bude mít obrovský přínos pro nás oba. V mém oddělení, je členem výkonného výboru skupiny a Chief Risk Officer (Greater London Krajský úřad), jsem zjistil, opuštěné částku ve výši 13,5 libry milionů Velké britské Pounds libry (Třináct milionů pět set tisíc Velká britská libra) v účtu, který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků Pozdní Pan Don Shaw, který bohužel přišel o život při automobilové nehodě, včetně jeho manželky a jediná dcera.
 
Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, obzvláště vzhledem k citlivosti této transakce. Banka úředníci bylo čekání na některý z příbuzných přijde pro toto tvrzení, ale nikdo nemá dělat. Já osobně jsem byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným po dobu čtyř let, mám usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / Bude příjemce na zemřelého tohoto fondu tak, že výtěžek z tohoto účtu oceněn na 13,5 libry liber milionů EUR bude převedeny na váš bankovní účet jako další kin k pozdní pan Don Shaw.
 
To bude vyplacena, nebo sdílená v těchto procent, 60% pro mě a 40% na vás. Mám zajištěné veškeré nezbytné právní dokumenty, které budou použity pro zálohování toto tvrzení jsme tvorby. Všechno, co musíte udělat, je vyplnit vaše jména na dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávněný příjemce fondu.
 
Všechny Žádám nyní je vaše upřímná Co-operace, důvěrnosti a Trust umožnit nás vidí tuto transakci prostřednictvím. Já vám zaručit, že to bude popraven za legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona. Chci, abyste pochopili, že jsem pracoval v této bance už 17 let, a já jsem byl schopen zajistit všechny právní dokumenty, které vám zdědí tento fond.
 
Prosím, uveďte mi následující: jak jsme pár dní spustíme ji projít, je to velmi URGENT PROSÍM.
 
1. Celé jméno
2. Direct Mobile Number
3. Kontaktní adresa
4. Datum narození
5. Rod
 
S prošla metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, že vás najdou tento obchod zajímavá. Prosím o Vaše potvrzení této zprávy a naznačuje váš zájem budu vám poskytne více informací. Endeavor dejte mi vědět vaše rozhodnutí co nejdříve.
 
S pozdravem,
Sir. Michael Weiner
Telefon: +447024069184
********AVISO LEGAL**********
Este mensaje es privado y confidencial,  está dirigido exclusivamente al uso del correo institucional. Si usted ha recibido este mensaje por error, debe abstenerse de distribuirlo, copiarlo o usarlo en cualquier sentido. 

Powered by blists - more mailing lists

Powered by Openwall GNU/*/Linux Powered by OpenVZ