lists.openwall.net   lists  /  announce  owl-users  owl-dev  john-users  john-dev  passwdqc-users  yescrypt  popa3d-users  /  oss-security  kernel-hardening  musl  sabotage  tlsify  passwords  /  crypt-dev  xvendor  /  Bugtraq  Full-Disclosure  linux-kernel  linux-netdev  linux-ext4  linux-hardening  linux-cve-announce  PHC 
Open Source and information security mailing list archives
 
Hash Suite: Windows password security audit tool. GUI, reports in PDF.
[<prev] [next>] [day] [month] [year] [list]
Date:	Sun, 31 Mar 2013 23:56:46 +0700 (WIT)
From:	Dr Mark Harrison <admin.psi.gto@...dikbud.go.id>
To:	undisclosed-recipients:;
Subject: Från Dr Mark Harrison

Rakas ystävä,

Ole hyvä ja voit luottaa? Olen tohtori Mark Harrison päässä Harlesden, North West London, täällä Englannissa. Työskentelen UBS Investment Bankin Lontoossa. Kirjoitan teille työhuoneestani että tulee olemaan valtava hyötyä meille molemmille. Minun osasto, joka manageri London Regional Office, huomasin hylätty summa £ 15,4 miljoonaa Great British punta (viisitoista miljoonaa neljäsataa tuhatta Great British puntaa) tilille, joka kuuluu yksi meidän ulkomaisten asiakkaiden Late Mr. Thompson Morrison Kuka onneton tappio elämästään onnettomuudessa.
 
Valinta sinuun yhteyttä on herättänyt alkaen maantieteellinen luonne missä asut, erityisesti siitä syystä, herkkyyden näiden liiketoimen pankin virkamiehiä on odottanut mitään sukulaiset tulevat-up väite, mutta kukaan ei ole tehnyt. Itse olen hävinnyt sijoittamalla sukulaisten kolme vuotta nyt, pyydän teiltä lupaa esitellä teille lähiomaiset / Will edunsaajaa kuolleen jotta etenee tämän tilin arvo on £ 15,4 miljoonaa puntaa siirretään omaan pankkitilin lähiomaiset Late Mr. Thompson Morrison
 
Tämä maksetaan tai jakaa näitä prosenttimääriä, 60% minulle ja 40% sinulle. Kaikki mitä tarvitset on ladata tietosi meidän tietokantaan pankkijärjestelmä lähiomaiset Late Mr. Thompson Morrison. All I vaatia nyt on rehellinen yhteistyö, luottamuksellisuus ja Trust, jotta voimme näkee tämän tapahtuman kautta. Ole hyvä sinun täytyy pitää tämä liiketoimi salassa, koska 100% minun kantani minun pankkiin.
 
Sain yhteystietosi maasi kansainvälistä liiketoimintaa tietoa, ja päätti ottaa sinuun yhteyttä toivoen, että löydät tämän sopimuksen mielenkiintoinen. Ole hyvä ja teidän vahvistuksen viestin ja ilmaista kiinnostusta minä toimittaa sinulle lisätietoja. Endeavor antaa minulle oman päätöksensä mahdollisimman pian. Minä haluaisin sijoittaa oman osuus 60% omassa maassa.
 
Antakaa minulle seuraavat tiedot kuten meillä on 7 päivää aikaa tehdä tämä kauppa on erittäin kiireellinen kiitos.
 
Ensimmäinen Sinun Koko nimi .....................
Toinen Matkapuhelimesi numero ..............
Kolmas Yhteystietosi osoitteeseen ......................
Neljäs Ammatti / asema ..................
Viides Faksinumerosi ..........................
 
Ystävällisin terveisin,
UBS Investment Bank London.
MANAGER LONDON aluetoimisto
Tohtori Mark Harrison
Mob: +447035950904
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe linux-kernel" in
the body of a message to majordomo@...r.kernel.org
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html
Please read the FAQ at  http://www.tux.org/lkml/

Powered by blists - more mailing lists