lists.openwall.net   lists  /  announce  owl-users  owl-dev  john-users  john-dev  passwdqc-users  yescrypt  popa3d-users  /  oss-security  kernel-hardening  musl  sabotage  tlsify  passwords  /  crypt-dev  xvendor  /  Bugtraq  Full-Disclosure  linux-kernel  linux-netdev  linux-ext4  linux-hardening  linux-cve-announce  PHC 
Open Source and information security mailing list archives
 
Hash Suite: Windows password security audit tool. GUI, reports in PDF.
[<prev] [next>] [day] [month] [year] [list]
Date:	Thu, 23 Jul 2015 13:27:51 -0430 (VET)
From:	"Dr. Harry Thomas " <cc_ing_civil_n_aragua@...fa.edu.ve>
To:	undisclosed-recipients:;
Subject: Od Dr. Harry Thomas

Od Dr. Harry Thomas
Brondesbury, North West
Londýn Anglicko

Drahý Priateľovi.
 



Som doktor Harry Thomas z Brondesbury, North West London, tu v Anglicku. Pracujem pre UBS Investment Bank v Londýne. Píšem vám o návrhu, obchodné, ktorá bude z obrovskej prínos pre nás oboch. V mojom oddelení, ako člen výkonného výboru UBS Investment Bank a tiež Chief Risk Officer tu (Greater London Krajský úrad). Som zistil, opustené sumu vo výške 15 miliónov Great British Koruny (pätnásť miliónov Veľkej Britská libra Euro) v účte, ktorý patrí k jednému z našich zahraničných zosnulého zákazníka, miliardár Business Man (Late pán Mojžiš Saba Masri) z Mexika, ktorý bol obetí leteckej havárii, čo vedie k jeho smrti a jeho rodinných príslušníkov. Saba bolo 51-rokov-starý. Tiež v leteckej havárii bol so svojou ženou, a ich syn Abraham (Saba) a jeho dcéra-in-law.
 

Voľba Vás kontaktovať sa vzbudila z geografickej povahy, kde žijete, a to najmä vzhľadom na citlivosť transakcie a dôvernosť tu. Teraz náš bankový bolo čakanie na niektorý z príbuzných príde-až k tvrdeniu, ale nikto neurobil. Osobne som bol neúspešný pri rozmiestňovaní príbuzným po dobu 10 mesiacov, mám usilovať o váš súhlas k vám ako ďalší príbuzný / Bude príjemcu, aby zosnulého tak, že výťažok z tohto účtu ocenený na 15 libier miliónov libier môže byť vyplatená na vás ,
 

To bude vyplatená, alebo zdieľaná v týchto percent, 60% pre mňa a 40% na vás. Mám zabezpečené všetky potrebné právne dokumenty, ktoré môžu byť použité pre zálohovanie toto tvrdenie sme tvorby. Všetko, čo musíte urobiť, je vyplniť vaše mená na dokumenty a legalizovať to na súde dokázať, ste tu ako oprávnený príjemca. Všetky Žiadam teraz je vaša úprimná Co-operácie, dôvernosti a dôvery k nám umožňujú vidieť túto transakciu prostredníctvom. Ja vám zaručiť, že to bude popravený za legitímnu usporiadanie, ktoré bude chrániť vás z akéhokoľvek porušenia zákona.
 

Uveďte, prosím, mi nasledujúce: ako sme 7 dní spustite ho cez. To je veľmi URGENT PROSÍM.
 

1. Celé meno:
2. vaše mobilné telefónne číslo:
3. Vaša kontaktná adresa:
4. Váš vek:
5. Pohlavie:
 

S prešla metodický vyhľadávanie, rozhodol som sa Vás kontaktovať dúfať, že vás nájdu tento návrh zaujímavé. Na potvrdenie tejto správy a naznačuje váš záujem bude vám poskytne viac informácií. Endeavor dajte mi vedieť vaše rozhodnutie, skôr ako držať ma čaká.
 

S pozdravom,
Dr. Harry Thomas


číslo mobilného telefónu +447937462412
--
To unsubscribe from this list: send the line "unsubscribe netdev" in
the body of a message to majordomo@...r.kernel.org
More majordomo info at  http://vger.kernel.org/majordomo-info.html

Powered by blists - more mailing lists